Loading...
 

SW4STM32 and SW4Linux fully supports the STM32MP1 asymmetric multicore Cortex/A7+M4 MPUs

   With System Workbench for Linux, Embedded Linux on the STM32MP1 family of MPUs from ST was never as simple to build and maintain, even for newcomers in the Linux world.
And, if you install System Workbench for Linux in System Workbench for STM32 you can seamlessly develop and debug asymmetric applications running partly on Linux, partly on the Cortex-M4.
You can get more information from the ac6-tools website and download two short videos (registration required) highlighting:

System Workbench for STM32


Import existing TouchGFX project into existing project in AC6

Hi All,

Currently I need to import an existing TouchGFX project into an existing project in Ac6. However I cannot find any source to integrate both existing project together without error. Below is the error console after I add in TouchGFX. Anyone have ideas on how to do it?

Thanks in advance.

Within the folder STM32Cube_FW_F7_V1.14.0/Projects/STM32F7508-DISCO/Examples/LTDC/LTDC_Display_1Layer/SW4STM32/STM32F7508-DISCO
lies a .project file.
As my first complex example for SW4STM32, I clicked on it, compiled with no errors, ran it and although something was happening on the LCD screen, it was a jumbled mess. I assumed that since the project was created for exactly the board/compiler/etc. that I was using, everything would work. I am using Eclipse 4.6.3 and I downloaded SW4STM32 a month or two ago.
What did I do wrong? I am new to this system.
Thanks.

Title of post modified to “How to run a .project from STM32Cube using SW4STM32”

Hi,

I did test the example on my board and I have the same messy display as you. I also tried an example project for the STM32F746G-DISCO and it works fine.

Look like the code for the STM32F7508-DISCO is not working due the small internal flash (64Kb) and the size of the image to display on the LCD. I think they wanted to solve that by putting the application on the external Quad SPI flash memory (16Mb). I’m not expert on this subject, but perhaps their is some synchronization/clock configuration issues to access on this memory.

Sorry not being able to help you more.
Maybe you could find information on ST forum.

Regards,
Kevin