Loading...
 

System Workbench for STM32


More openocd setup problems. No script specified or findable

Have a STM32L100-DISCO connected, and up. ( The STLink utility can connect )

I just installed the fresh version of SW4STM32 ( febr. 2019 )

Created a sample project with CubeMX and lauched the code generator and opened SW4STM32 from there
When starting a debug session, error appear, which might be related to a missing script :

Open On-Chip Debugger 0.10.0-dev-00015-gaaf1808 (2018-11-13-13:07)
Licensed under GNU GPL v2
For bug reports, read
	http://openocd.org/doc/doxygen/bugs.html
srst_only separate srst_nogate srst_open_drain connect_assert_srst
Info : The selected transport took over low-level target control. The results might differ compared to plain JTAG/SWD
adapter_nsrst_delay: 100
adapter speed: 240 kHz
Info : clock speed 240 kHz
Info : STLINK v2 JTAG v31 API v2 SWIM v0 VID 0x0483 PID 0x3748
Info : vid/pid are not identical: 0x0483/0x374B 0x0483/0x3748
Info : using stlink api v2
Info : Target voltage: 2.911429
Info : Stlink adapter speed set to 240 kHz
Info : STM32L100RCTx.cpu: hardware has 6 breakpoints, 4 watchpoints
Info : accepting 'gdb' connection on tcp/3333
Info : Stlink adapter speed set to 240 kHz
adapter speed: 240 kHz
target halted due to debug-request, current mode: Thread 
xPSR: 0x01000000 pc: 0x08000138 msp: 0x20000458
STM32L: Enabling HSI
Info : Stlink adapter speed set to 4000 kHz
adapter speed: 4000 kHz
Info : Device: STM32L1xx (Cat.3 - Medium+ Density)
Info : STM32L flash size is 256kb, base address is 0x8000000
Info : Stlink adapter speed set to 240 kHz
adapter speed: 240 kHz
target halted due to debug-request, current mode: Thread 
xPSR: 0x01000000 pc: 0x08000138 msp: 0x20000458
STM32L: Enabling HSI
Info : Stlink adapter speed set to 4000 kHz
adapter speed: 4000 kHz
Error: JTAG failure
Error: Error setting register
Error: JTAG failure       (  more of the same ....)


So I tried specifying the OpenOCD Options in de the debug setup:
-f st_board\stm32l100c_disco.cfg

which then logs :

embedded:startup.tcl:60: Error: Can't find st_board/stm32l100c_disco.cfg
in procedure 'script' 
at file "embedded:startup.tcl", line 60


Stuck ....

 

Newest Forum Posts

  1. Write option bytes by Just1M, 2019-04-24 11:34
  2. Write option bytes by ihouses, 2019-04-24 08:26
  3. Update vs. install version discrepency by christelle.burguera, 2019-04-23 10:06
  4. Variables by anthony@churchillnavigation.com, 2019-04-22 16:52
  5. Symbol 'SysTick_IRQn' could not be resolved by bart@engine27.be, 2019-04-22 12:56
  6. Update vs. install version discrepency by gbabecki, 2019-04-19 19:41
  7. failed to install drivers while tried to install STM32 workbench on windows 8.1 pro by saidattu32, 2019-04-19 19:13
  8. STemWin Trainning Video - Can't find lab file by agiles chroms, 2019-04-19 18:53
  9. System Workbench for STM32 v2.9.0 release by vionf, 2019-04-19 10:06
  10. Update vs. install version discrepency by dautrevaux, 2019-04-19 08:45

Last-Modified Blogs